Prof.Dr.Oya AKGÖNENÇ Hanımefendi Okulumuzda

Oya AKGÖNENÇ Hanımefendi Okulumuzda

Ufuk Üniversitesi Öğretim Üyesi  Prof.Dr. Oya AYGÖNENÇ Hocamızı okulumuza konuk ettik. Öğrencilerimize Mısır olaylarının arka planını, Şehit Esmayı, Hasan El Benna’yı anlattı ve heyecanla  dedi ki;” İlk defa bir kolejin bu konuyu gündemine aldığına şahit oldum, tebrik ederim sizleri”. Biz de hem onurlandık, hem de  sevindik böyle bir insandan takdir gördüğümüz için. Çağrı bir misyon okuludur ve sadece öğrencinin akademik başarısı için uğraşmaz. Öğrencisini sınavlara hazırlarken, onun İslami kişiliğinin ve toplumsal değerlerinin oluşumu için de gayret sarf eder.Çağrı öğretmeninin tek görevi; ders anlatmak, sınavlara hazırlamak değil, Necip Fazıl’ın dediği gibi duyarlı, kimsenin olmadığı yerde ben varım diyebilecek bir nesil yetiştirmektir.