Artık TEOG Sınavı Düşünsün

Özel Çağrı Okulları Ortaokulumuz öğrencileri TEOG Çalışmalarını çiğköfteli, ayranlı ve muhabbetli bir şekilde nihayete erdirdiler. Tam bir aydır hafta içi her akşam saat 16’dan 19’a kadar yoğun bir şekilde TEOG Kampı yapıldı. Salı – Çarşamba – Perşembe Etütleri yapıldı. Her hafta bir Deneme Sınavı yapıldı. Konu tarama sınavları yapıldı. Konular tekraren işlendi. Çıkmış sorular tarandı. Ders kitapları ve yardımcı kaynaklar bitirildi. Sinevizyon eşliğinde soru çözümleri yapıldı…. Rehberlik sınav kaygısı ile ilgili çalışmalarını yaptı. ve 68 öğrencimizle toplamda 250.000’i aşkın soru çözüldü. Son akşam da saat 20’ye kadar sorular çözüldü, son ipuçları verildi. Cenge hazırlandı yiğitler . Öncelikle öğrencilerimize, öğretmenlerimize, daha sonra velilerimize, idaremize ve görevli okul personelimize tekrar tekrar bu fedakarlıklarından dolayı teşekkür ederiz. Rabbimiz yarınki sınavda gençlerimize zihin açıklığı, yüz aklığı versin. Haklarında hayırlısı olsun. Başarılar..