Özel Çağrı İlk Okulunda “İngilizce Etkinlikleri Şöleni”

“İngilizce Etkinlikleri Şöleni” haftamızı sımsıcak anılarla sonlandırdık. Özel Çağrı İlkokulu’nun benimsediği Montessori eğitim felsefesinin öngördüğü gibi sonuç odaklı değil süreç odaklı bir çalışma yürüttük. Şarkılarımıza, şiirlerimize, skeçlerimize hazırlanırken sürekli İngilizce ile hemhal olduk; İngilizce’nin ders kitaplarımızın haricinde daha nice yerlerde kullanıldığını birebir yaşayarak tecrübe ettik. En önemlisi de ekip çalışmasının önemini her dem hissettik ve öğrendik, çünkü bu şölen “BİZ”im içindi, onun öznesi “BİZ”dik, bu yüzden hareketlerimiz uyumlu, sözlerimiz bütünleyici, yüreklerimiz ise ekibimizin başarısı için atıyordu.Yekvücut olduk ve bir “BİZ” sunduk o sahnede; öyle ki İngilizce’nin bir “yabancı dil” değil “bizim dilimiz” olduğunu ilan ettik herkese. İngilizce’yle özdeş, kültürümüzle uyumlu, kocaman hayallerimizle süslü, rüya gibi bir “İngilizce Etkinlikleri Şöleni”ne böylece veda ettik ama daha nicelerini iple çekiyoruz.