Kardeş Ülke Okulu

Kardeş ülke Pakistan’ın ülkemizde açtığı Pakistan Embassy International Study Group (PEISG) güzel okuluna Çağrı okulları olarak iade-i ziyarette bulunduk. Kurucumuz Nuran ALTUNBAŞ, Genel Müdürümüz Hatice KINIK, Liseler Müdürümüz Erdoğan ÖZKAN, Ortaokul Müdürümüz Kadir KAYA ve İlkokul Müdürümüz Esra CANER misafirperverliğinden dolayı Pakistan Okulu İdarecisi Ghalip Giliani ye teşekkür ederiz.
We have recently visited the Pakistan Embassy International Study Group as a return visit. Nuran Altunbaş- the founder principle, Hatice Kınık-the general principle, Erdoğan Özkan -the principle of Çağrı High Schools, Kadir Kaya-the principle of Çağrı Secondary School and Esra Caner-the principle of Çağrı Primary School thank to Pakistan Embassy International Study Group’s (PEISG) principle Galip Giliani for his hospitality.