GENÇLER ONU ÖRNEK ALIYOR: “MUSTAFA ÖZYILMAZ”

Kuran-ı Kerim Güzel Okuma Türkiye Birincisi” ödülüne layık görülmesiyle tanınan Mustafa ÖZYILMAZ şu an Özel Çağrı Okulları’nda beden eğitimi öğretmenliği yanı sıra hafız öğrencilere de rehberlik yapıyor. Star  Gazetesi’nde 26 Ekim 2018 tarihinde kendisiyle ilgili yazıda eğitime bakış açısını şu şekilde ifade etti:
”Müslümanlar sosyal hayattan soyutlanmamalı, Batı’nın dayatmalarına boyun eğmemeli. İlk emri :”Oku” olan bir din günümüz Müslümanlarının algıladığı gibi olamaz. Bizler Dinini iyi bilen, her türlü dayatma karşısında dik durabilen, dünyanın neresinde olursa olsun zulme sessiz kalmayan, aynı zamanda sosyal hayattan da kendini soyutlamamış, bilinçli Müslüman gençler yetiştirmeliyiz. Tüm bunların olması içinse örnek eğitimcilere ihtiyaç var. Diyen ÖZYILMAZ şu an eğitimci olarak çalıştığı Özel Çağrı Okulları’nı seçmesinde Kurucu Genel Müdür Nuran ALTUNBAŞ’ ın da kendisiyle aynı hususları dert edinmiş olmasının etken olduğunun altını çizdi.”