OLİMPİYATLARDA 6 MADALYA

Matematik Olimpiyatlarında 1 ALTIN, 1 GÜMÜŞ, 4 BRONZ Madalya

Amerikan Matematik Derneği (The Mathematical Association of America) tarafından düzenlenen Amerikan Matematik Yarışması AMC 8’e (American Mathematics Contest 8 ) katılan okulumuz 1 ALTIN, 1 GÜMÜŞ, 4 BRONZ madalya kazanarak ülkemizi en iyi şekilde temsil etti.
Bu yıl 29.su düzenlenen yarışmaya 86 ülkenin 6 bin okulundan toplam 350 bin öğrenci katıldı. Sınav sonuçlarına göre toplamda 6 madalya kazanan öğrencilerimizin sevinçleri görmeye değerdi.
Okul Müdürümüz MEHMET ALTUNBAŞ “Öğrencilerin elde ettikleri başarılardan ve onlara farklı bir bakış açısı kazandırmaktan dolayı çok mutlu olduklarını ve öğrencileriyle gurur duyduklarını” belirtiler.
Kurucu Genel Müdürümüz NURAN ALTUNBAŞ “Okulumuzda matematik eğitimine verdiğimiz önem ve yapılan çalışmaların sonuçları öğrencilerimizin başarıları ile taçlandırılmaktadır. Onları yetiştiren değerli eğitim kadromuzu ve öğrencilerimizi kutluyorum.” dedi.
Biz de öğrencilerimizi ve ailelerini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.
Özel ÇAĞRI OKULLARI olarak bu alanda ülkemizi en iyi şekilde temsil etmeye devam edeceğiz.
ALTIN Madalya alan Öğrencimiz
RABİA YAVUZ

GÜMÜŞ Madalya alan Öğrencimiz
SUDE NUR ARI