8. Sınıf velilerine yönelik yapılan TEOG Bilgilendirme Seminerinde seçkin ve tecrübeli öğretmen kadromuz göz doldurdu.

Özel Çağrı Koleji, 8. Sınıf öğrenci velilerine yönelik olarak TEOG Bilgilendirme Semineri düzenledi. Seçkin ve tecrübeli eğitmen kadrosunun göz doldurduğu seminerin açılış konuşmasını Müdür Başyardımcısı Kadir Kaya yaptı. Kaya, öğrenci velilerine okulun TEOG hazırlık programları hakkında bilgi verdi. Çağrı Koleji Rehber Öğretmeni Halime Uğuz’un, öğrencilerin sınava hazırlık sürecinde velinin rolü konusunda bir sunum gerçekleştirmesinden sonra Fen ve Teknoloji Öğretmeni Esra Caner TEOG sınavının şekli ve içeriği hakkında velileri bilgilendirdi. Ortaokul branş öğretmenlerinin kendilerini ve branşlarını tanıtmalarının akabinde öğretmenlerin velilerle gerçekleştirdikleri birebir görüşmelerle program sona erdi.
Özel Çağrı Koleji olarak tüm velilerimize katılımlarından dolayı teşekkür ediyor, tüm öğrencilerimize sınava hazırlık sürecinde ve sınavda başarılar diliyoruz.