"> Yaz Okulu | Çağrı Okulları | www.cagri.k12.tr

Yaz Okulu

2018 YAZ OKULU BİLGİLENDİRME

1. YAZ OKULUMUZ 18 HAZİRAN-10 AĞUSTOS TARİHLERİ ARASINDA(8 HAFTA) UYGULANACAKTIR.
  2. 3-7 YAŞ ARASI(ANAOKULU-İLKOKUL 1.SINIRI BİTİRN ÖĞRENCİLER) KÜÇÜK YAŞ GRUBU, 8-13 YAŞ ARASI (2.SINIF-7.SINIFI BİTİREN ÖĞRENCİLER) BÜYÜK YAŞ GRUBU OLACAKTIR.
  3. KÜÇÜK YAŞ GRUBU ANAOKULU BİNASINDA, BÜYÜK YAŞ GRUBU İSE ÜNİVERSİTE HAZIRLIK BİNASINDA PROGRAMA DAHİL OLACAKTIR.
  4. KÜÇÜK YAŞ GRUBUNDA KAHVALTI OLACAKTIR.
  5. DERSLER SAAT 09.30 DA BAŞLAYACAK VE 15.20 DE BİTECEKTİR.
  6. ANNESİ ÇALIŞAN ÖĞRENCİLERİMİZ İÇİN NÖBETÇİ ÖĞRETMENİMİZ SABAH 09.00- AKŞAM 17.30 ARASI GÖREVLİ OLACAKTIR.
  7. KAYITLAR AYLIK OLARAK ALINACAK.
  8. ÜCRET BİLGİSİ:

BÜYÜK YAŞ GRUBU: EĞİTİM+YEMEK………………………….AYLIK 600 TL.

KÜÇÜK YAŞ GRUBU: EĞİTİM+KAHVALTI+YEMEK………..AYLIK 600 TL

YAKIN SERVİS AYLIK 200 TL.

UZAK SERVİS AYLIK 300 TL.

DERS PROGRAMI:

1. HER SABAH SABAH SPORU
  2. HAFTADA 3 GÜN HAVUZ. (PAZARTESİ-ÇARŞAMBA-CUMA)
  3. KURAN-I KERİM(KUR SİSTEMİ İLE)
  4. EZBER VE MEAL DERSİ
  5. TEMEL DİNİ BİLGİLER
  6. AKIL OYUNLARI
  7. İNGİLİZCE
  8. KODLAMA
  9. MÜZİK
  10. GÖRSEL SANATLAR
  11. GELENEKSEL SOKAK OYUNLARI
  12. EĞLENCELİ FEN
  13. EĞLENCELİ MATEMATİK
  14. BASKETBOL
  15. VOLEYBOL
  16. KARETE
  17. FUTBOL

DERSLERİN İÇERİKLERİ:

KURAN-I KERİM: KUR ŞEKLİNDE UYGULANIR. BİLENLER BİLMEYENLER DİYE İKİ SINIF YAPILIR. BİLENLER SINIFINDA YÜZÜNDEN OKUMA- MAHREÇ- TECVİD KURALLARINI ÖĞRENİRLER. BİLMEYENLER SINIFINDA CÜZDEN BAŞLAYARAK KURAN-I KERİM OKUMA ÖĞRETİLİR. HAFTADA BEŞ SAATTİR.

EZBER VE MEAL: NAMAZ SÜRELERİ VE MEALLERİ ÖĞRETİLİR. ÇİZELGE TAKİP EDİLİR. HAFTALIK ÜÇ SAATTİR.(AYETEL KÜRSİ-AMENERRASULÜ DE ÖĞRETİLİR.)

TEMEL DİNİ BİLGİLER: İLK İKİ HAFTA UYGULAMALI NAMAZ VE ABDERST, İKİ HAFTA MÜSLÜMAN AHLAKI VE KİMLİĞİ, İKİ HAFTA KURAN KISSALARI, SON İKİ HAFTA KURAN KISSALARIYLA PEYGEMBERLERİMİZİN HAYATLARI İŞLENECEKTİR.HAFTALIK BEŞ SAATTİR.

İNGİLİZCE: KISA GÜNLÜK DİYALOGLAR ÖĞRENİLİR. HAFTALIK BEŞ SAATTİR.

AKIL OYUNLARI: KUTU OYUNLARI ÖĞRETİLİR. İLK İKİ HAFTA MANGALA, İKİ HAFTA HIZLI BARDAKLAR, İKİ HAFTA ABOLONE, SON İKİ HAFTA TABU ÖĞRETİLİR. HAFTA BİR SAATTİR.

EĞLENCELİ BİLİM: SIRASIYLA İKİ HAFTA EĞLENCELİ MATEMATİK, İKİ HAFTA KODLAMA, İKİ HAFTA EĞLENCELİ MATEMATİK, İKİ HAFTA EĞLENCELİ FEN DERSLERİ İŞLENECEKTİR. BU DERSLERDE BİLGİSAYAR TABANLI MATEMATİK OYUNLARI OYNANACAK , LABORATUVAR DERSLERİ VE STEM DERSLERİ GERÇEKLEŞTİRİLECEKTİR..HAFTADA 2 SAATTİR.

SANAT: İLK DÖRT HAFTA MÜZİK ÖĞRETMENİMİZLE RİTİMZ VE KORO ÇALIŞMALARI, SONRAKİ DÖRT HAFTA RESİM ÖĞRETMENİMİZLE ETAMİN VE QUİLLİNG ATÖLYESİ YAPILACAKTIR.HAFTADA 2 SAATTİR.

GELENEKSEL SOKAK OYUNLARI: KÖREBE, SAKLANBAÇ, RENKLİ İSTOP, YEDİ KİREMİT, MENDİL KAPMACA, İP ATLAMA, YAKAN TOP VB. GELENEKSEL SOKAK OYUNLARINI ÖĞRENCİLERE ÖĞRETİLİR.

SABAH SPORU: ÖĞRENCİLER HER SABAH BAHÇEDE TOPLANIR. BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR ÖĞRETMENİ ÖNCÜLÜĞÜNDE MÜZİK EŞLİĞİNDE ISINMA EGZERSİZLERİ YAPAR.