"> Rehberlik | Çağrı Okulları | www.cagri.k12.tr

Rehberlik

REHBERLİK SERVİSİ

IMG_0094

Psikolojik Danışma ve Rehberlik (PDR) Koordinatörlüğü, okulumuzda öğrenim gören tüm öğrencilerimizin gelişim dönemi özelliklerini dikkate alarak, karşılaştıkları güçlükleri, sorun haline dönüşmeden çözmelerine yardımcı olmayı ve kendini tanıyan, uyum ve iletişim becerilerine sahip, çevresine duyarlı, mutlu, sağlıklı ve üretken bireyler olmalarına katkıda bulunmayı amaçlamaktadır. Öğrencilere Yönelik Çalışmalarımız:

Velilere Yönelik Çalışmalarımız: Öğrencilerle yapılan tüm çalışmalar kapsamında velilerimizle işbirliğine önem verilmektedir. Bu doğrultuda;

Velilerimizin ve öğrencilerimizin gereksinim duydukları bilgilere ulaşabilmeleri ve merkezimiz uzmanlarıyla iletişim kurabilmeleri amacıyla düzenlenmiş olan PDR web sayfası sürekli güncellenmektedir.