"> Liselerimiz | Çağrı Okulları | www.cagri.k12.tr

Liselerimiz

EĞİTİM SARMALI Çağrı okullarında lise eğitiminin her yılı öğrencinin yaşı ve ihtiyaçlarına göre farklı modellenmiştir.

9.sınıf ilk yıldızlar: Lisenin temel taşı olan 9. Sınıfta zenginleştirilmiş matematik,edebiyat,dil anlatım ve İngilizce programları uygulanır. Akademik eğitimin yanında öğrencilerimize milli manevi değerler yoğun olarak verilip bireysel çalışma programları ile düzenli ders çalışma alışkanlığının kazandırıldığı dönemdir.

10.sınıflarda: Eğitim öğretim müfredatının yanında sağlıklı birey sağlıklı toplum anlayışıyla öğrencilerimizin birey olma yolunda doğru kararlar verebilmeleri için hedef belirleme çalışmalarının hız kazandığı dönemdir.

11.sınıflarda: Üniversite hazırlık sürecinin en yoğun yaşandığı dönemdir. Öğrencilere bilgilendirme seminerlerinin yanında akademik olarak bireysel eksikliklerin hızla tamamlama çalışmaları yapılır. Üniversite gezileri ve meslek tanıtım günleri etkinlikleri ile öğrencilerin hedefleri netleştirilir.

12.sınıfla kayan yıldızlar: Dershanesiz okul anlayışıyla öğrencilerimiz hedeflediği üniversiteye tecrübeli kadromuzla hazırlanır.

ANADOLU LİSESİ Her yıl 4 yada 5 şube açtığımız Anadolu lisemizde taban puanı uygulaması yapılmaktadır. Böylece belli başarının üzerindeki öğrencilerimizle Anadolu lisemizin başarısı kaçınılmazdır. Türkiye’deki kendi türündeki okullar içersinde eğitim öğretim kalitesi ve iddialı öğretmen kadrosuyla hizmet vermektedir. Anadolu lisemizde bireysel farklılıklar dikkate alınarak yabancı dil, fen bilimleri ve imam hatip programı ağırlıklı sınıflar oluşturulur.

FEN LİSESİ Her yıl ortalama 2 yada 3 şube açtığımız fen lisemizde taban puan uygulaması yapılmaktadır.Belli başarı çizgisinin üzerinde olan öğrencilerimizle geleceğin mimar,mühendis,eczacı,doktor kısacası geleceğin bilim insanını yetiştiriyoruz. Öğrencilerimizin araştırma ve üretkenlik yeteneklerini geliştirmek için başta Tübitak olmak üzere yurtiçi yurtdışı üniversite yarışma ve projelere öğrencilerimiz hazırlanırlar.