Sosyal Sorumluluk Projelerimiz

SORUMLULUK EĞİTİMİ

Biz Yetiştirdiğimiz Öğrencinin Önce Kendi Hayatında

Daha Sonrada Başkalarının Hayatında Yapılandırıcı  Değişimler Yapmasını Hedefliyor Ve Bu Yönde Çalışıyoruz.

ÇAĞRI OKULLARI’NDA SOSYAL SORUMLULUK PROJELERİ

• YETİM EVLERİMİZ: Çağrı Okulları Peygamber Efendimizin emaneti yetimlere aile sıcaklığı ve sevgisi sağlayacak Keçiören ilçesinde üç adet yetim evleri açıp, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığına teslim etmiştir.
  • EKMEK İSRAFI PROJEMİZ: Okulumuz ekmek israfını önlemek için kampanyalar düzenledi ve afişler hazırlandı. Etkinliklerle farkındalık oluşturdu ve okulumuzun mutfağında ekmek porsiyonlarını küçülttük. Tarım Bakanlığı işbirliğiyle projemiz devam etmektedir.
  • BİR TAS ÇORBA BİR DİLİM KURU EKMEK: Her yıl, kış aylarında dışarıda kalan kimsesiz ve yoksulların halinden anlamak için, okulumuzda çorba kazanı kurularak, bir tas sıcak çorba ile halden anladık.

• YARDIM KOLİLERİ: Her yıl öğrencilerimizin getirdiği kuru gıda ile hazırlanan koliler yoksul ailelerin evlerine teslim edilir.
  • AŞURE DAĞITIMI: Geleneklerimizin paylaşma ile buluştuğu Aşure Gününde mahalle sakerine, çocuklarımızın ailelerine, ilçemizin mülki amirlerine aşure dağıtımı etkinliği gerçekleştirdik.