TARİHÇEMİZ

Ankara’nın en köklü eğitim kurumlarından biri olan Özel Çağrı Okullarının temeli 1991-1992 Eğitim Öğretim yılında “Özel Çağrı Kız Lisesi” olarak atılmıştır.

Eğitim ve öğretime artı değerler katabilmek ve gelecek nesillerin yetiştirilmesine katkı sağlayabilmek amacıyla ortaokul 1. sınıf 2 şube, lise 1. sınıf 2 şube olmak üzere  toplam 4 sınıfla eğitim seferberliğinin ilk halkasını oluşturmuştur.

1994-1995 Eğitim Öğretim yılında da Çağrı Eğitim Kurumlar’ının 2. halkası olan “Süper Lise” birimi açılmıştır.

Kurumsallaşma yolunda emin adımlarla ilerleyen Çağrı Eğitim Kurumları, 1995-1996 Eğitim Öğretim yılında açılan “İlköğretim” birimi ile eğitim ve öğretimin temelini oluşturmak, olgunlaştırmak, geliştirmek; ardından da 1996-1997 Eğitim Öğretim yılında açılan “Kız Fen Lisesi” ile ülkemizin geleceğine bilim insanları yetiştirmek amacına ulaşmıştır.

2007-2008 Eğitim Öğretim yılında süper liselerin kapatılmasıyla açılan “Anadolu Lisesi” ve  2009-2010 Eğitim Öğretim yılında açılan “Anaokulu” ile Çağrı Eğitim Kurumları,   “ANAOKULUNDAN ÜNİVERSİTEYE”  ilkesinin içini tam anlamıyla doldurmuştur.

Eğitimdeki gelişmeleri yakından takip eden ve destekleyen Çağrı Okulları 2015 yılında “Montessori Eğitimi” vermek üzere tasarlanmış ilkokul binasını hizmete açmıştır.

Özel Çağrı Eğitim Kurumları:

1. Özel Çağrı Anaokulu
  2. Özel Çağrı İlkokulu