Kültürel Şenliklerimiz

ÖZEL ÇAĞRI OKULLARI KÜLTÜREL ŞENLİKLERİMİZ

ANADOLU KÜLTÜRÜ VE YEMEKLERİ ŞÖLENİ: ÇAĞRI OKULARI OLARAK HER YIL ANADOLU KÜLTÜRÜNÜ YAŞATMAK VE DEĞERLERİMİZE SAHİP ÇIKMAK İÇİN YÖRESEL YEMEKLERİN İKRAM EDİLDİĞİ SALON PROGRAMLARI DÜZENLEMEKTEDİR.ŞÖLENİMİZE MÜLKÜ AMİRLERİMİZ,VELİLERİMİZ VE ÇAĞRININ GÜZİDE ÖĞRENCİLERİ KATILMAKTADIR.

18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ:MİLLİ VE MANEVİ DEĞERLERE ÖNEM VEREN OKULUMUZ ÇANAKKALE ZAFERİNİN KUTLANDIĞI ŞEHİTLERİN ANILDIĞI PROGRAMLAR DÜZENLEMEKTEDİR.AYRICA RESİM SERGİLERİ,ŞİİR GECELERİ,ÇANAKKALE GEZİLERİYLE DE BU BİLİNCİ YAŞATMAYA ÇALIŞILMAKTADIR.

İSTİKLAL MARŞININ KABULÜ:ÖZEL ÇAĞRI OKULLARI VE MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞININ İŞBİRLİĞİYLE DÜZENLEDİĞİ TACETTİN DERGAHINDA İSTİKLAL MARŞINI KABULÜNÜ ANMA PROGRAMINDAN SONRA OKULUMUZDA FARKLI ETKİNLİKLERLE İSTİKLAL MARŞININ KABULÜNÜ KUTLAMAKTA MEHMET AKİF ERSOYU ANMAKTAYIZ.KONU TEMALI RESİM SERGİLERİ ,PİYES VE DRAMA ETKİNLİKLERLE ÖĞRENCİLERİMİZE BU RUHU VE BİLİNCİ YAŞATMAKTAYIZ.

29 MAYIS İSTANBUL’ÛN FETHİ ETKİNLİKLERİ:FETİH ÇAĞRIDA BAŞKA KUTLANIR MEHTER MARŞI İLE BAŞLAYAN ETKİNLİKLER FATİHİN ASKERLERİ ,KARADAN GEMİ YÜRÜTME CANLANDIRMALARIYLA DOLU DOLU BİR ŞÖLENLE KUTLANMAKTADIR.

İNGİLİZCE ŞÖLENİ:BİR DİL BİR İNSAN FELSEFESİYLE, YABANCI DİLİN GEREKLİ OLDUĞU ÇAĞIMIZDA ÖĞRENCİLERİMİZİN ÖĞRENDİKLERİ DİLİ GÖSTERDİKLERİ SALON PROGRAMIDIR.İNGİLİZCE ŞARKILAR ,ÇEVİRİ DRAMALAR ,İNGİLİZCE OYUNLARLA DERSLERDE ÖĞRENDİKLERİ İNGİLİZCEYİ VELİLERİNE GÖSTERMEKTEDİRLER.

,

OKUMA BAYRAMI:BİRİNCİ SINIF ÖĞRENCİLERİMİZİN OKUMA YAZMA BECERİLERİNİ SUNDUKLARI GÖRSEL EĞLENCELİ SALON PROGRAMIDIR.

BAHAR ŞENLİKLERİ:OKULUMUZ KAMPÜSÜNDE UÇAN BALONLARIN UÇTUĞU,PAMUKLU ŞEKERİN YENİLDİĞİ,ÇİCEKLERİN DİKİLDİĞİ ,BİLİM ATÖLYESİNİ İCATLARINI SERGİLENDİĞİ,OYUNLAR,SPORTİF ETKİNLİKLERLE BAHARA YAKIŞIR ÇOCUK TADINDA BİR ŞENLİKTİR.

KUTLU DOĞUM PROGRAMI:PEYGAMBERİMİZİ TANITMAK VE ONA YAKIŞIR BİR ÜMMET OLMAK ARZU TAŞIYAN OKULUMUZ ANAOKULU ÖĞRENCİLERİMİZİN HAZIRLADIĞI YEMEKLİ SALON PROGRAMIMIZDIR.