DENEME SINAVLARI

DENEMELER

–Özel Çağrı Ortaokulu’ nda 5, 6 ve 7. sınıflarda aylık olarak yapılan periyodik deneme sınavları 8. Sınıfta TEOG sınavına uygun özel bir takvimde gerçekleştirilir.

–Dönem başında aylık olarak yapılan deneme sınavları, sınav yaklaşırken iki haftalık ve haftalık olmak üzere sıklaşarak devam eder.

-Yapılan sınavların soruları branş öğretmenleri tarafından sınavdan bir sonraki ders sınıfta çözülerek tüm soruların çözümlerinin öğrenciler tarafından kavranması sağlanır.

deneme sınavları

–Sonuçlar bireysel karne şeklinde öğrencilere verilir. Öğrencilerimizin ve velilerimizin eksik konuları görmesi, okuldaki çalışmalara ek olarak öğrencimizin okul saatleri dışında da çalışarak eksiklerini gidermesi amaçlanır.

–Dönemde bir kez 8. Sınıf öğrencilerime özel deneme sınavı sonuçları göz önünde bulundurularak asansör sistemi uygulanmakta ve öğrencilerimizin başarılarını artırma konusunda motivasyonlarının yüksek olması sağlanmaktadır.

deneme