Özel Çağrı Ortaokul 2013-2014 Eğitim Öğretim Dönemi Mezunlarını Verdi

“Bir Yıl Sonrasını Düşünüyorsanız Tohum Ekiniz; On Yıl Sonrasını Düşünüyorsanız Ağaç Ekiniz; Yüz Yıl Sonrasını Düşünüyorsanız İnsan Yetiştiriniz.”

Mehter Marşı’yla görkemli bir açılışla karşılanan misafirlerimiz, sahneye coşkuyla alınan öğrencilerimizin heyecanına eşlik etti. İstiklal Marşı’nın ardından Ceren TÜRKYILMAZ ve Tarık AKINCI öğrenci arkadaşları adına duygularını ifade etti. Okul Müdürümüz Mehmet ALTUNBAŞ konuşmalarında: “Bizlere emanet ettiğiniz ve şu an mezun etmek üzere olduğumuz yarının gençlerini 8. sınıf branş öğretmenlerimizin de emekleriyle hem akademik hem de manevi olarak donatmış olmanın gururunu yaşıyoruz. İlk mezunlarımızı veriyor gibi heyecanlıyız. Bu heyecanımızı hiçbir zaman kaybetmeyeceğiz. dedi.
Yeni bir dünya kuracak ellerimiz
Yeniden barışın, sevginin ve kardeşliğin tohumları ellerimizde yeşerecek
Nur yüzlü bahçıvanın şefkatle, sevgiyle toprağa teslim,
Allah’a emanet ettiği kardelenleriz biz
İbrahimler, Musalar, Yusuflarız
Dünya bizi bekliyor
Bütün insanlık bizi bekliyor
7 ve 8.sınıf öğrencilerimizin sergiledikleri oratoryo ile misafirlerimize geçmişten günümüze güzel bir seyahat sundu. Oratoryoyu Kurucu Genel Müdürümüz Nuran ALTUNBAŞ’ın konuşmaları taçlandırdı. Ortaokul öğretmenlerimiz adına Ahmet Yasin ŞAHİN, Esra CANER, Ferda AYDOĞAN, Necip Fazıl Kısakürek’in “Gençliğe Hitabesi’nden bölümlerle mezunlarımıza seslendi.
Köklerine sıkı sıkıya bağlanman kuşaklar rüzgârlar karşısında savrulup gitmez bilinciyle öğrencilerimizden Süleyman AKARSU, “Ertuğrul Gazi’nin Osman Gazi’ye Öğüdü”nü hatırlattı.
9. Sınıf Fen Lisesi Öğrencilerimizden Feyza AYDOĞAN’ın keman dinletisi ardından sekizinci sınıf öğrencilerimizden oluşan koro ile misafirlerimizin gönülleri şenlendi.
Beklenen an,  bitirme belgelerinin öğrencilerimize verilmesinin ardından okul bahçesinde keplerin atılmasıyla gerçekleşti.
Öğrencilerimizi mezun etmenin gururunu ve onurunu yaşıyoruz.