MEHMET ÂKİF ERSOY ANMA PROGRAMI

Âkif’i unutmadık, unutturmayacağız.
27 Aralık 2017 tarihinde Türkiye Yazarlar Birliği ve okulumuz Özel Çağrı Okulları ile birlikte düzenlediği programda önce Kuran-ı Kerim tilaveti daha sonra da İstiklâl Marşı okundu.

TYB Genel Başkanı Prof. Dr. Musa Kazım Arıcan ile TYB Vakfı Mehmet Âkif Ersoy Araştırmaları Merkezi Başkanı Dr. Mehmet Doğan konuşma yaptılar.
Konuşmalardan sonra okulumuz öğrencileri İstiklal Marşı’nın 10 kıtasını büyük bir çoşku ile okudular.
Mehmed Âkif Ersoy’un Bülbül Şiirini öğretmenimiz Enes Yılmazer hocamız seslendirdi, Kur’an-ı Kerim tilaveti ve yapılan dua ile program sona erdi.
Anma programına Özel Çağrı Okulları Kurucu Genel Müdürü Nuran Altunbaş, Genel Müdürümüz Hatice Kınık, TYB Genel Başkanı Prof. Dr. Musa Kazım Arıcan, TYB Vakfı Mehmet Âkif Ersoy Araştırmaları Merkezi Başkanı Dr. Mehmet Doğan, TYB Genel Başkan Yardımcısı Ferhat Koç, Genel Başkan Başdanışmanı İbrahim Ulvi Yavuz, Mali Genel Sekter Fatih Gökdağ, Ankara Şube Başkanı İbrahim Eryiğit, Özel Çağrı Okulları öğretmenleri, öğrencileri ve vatandaşlar katıldı.