İlkokul Açılış Programı

6 Ekim Perşembe günü Özel Çağrı Okulları Külliyesi içindeki İlkokulumuzun açılışı Milli Eğitim Bakanımız Sayın İsmet YILMAZ, Eski TBMM Başkanı ve Başbakan Yardımcımız Sayın Bülent ARINÇ, milletvekilimiz Nazım MAVİŞ, Müsteşar Yardımcımız Muammer YILDIZ, Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürü Kemal ŞAMLIOĞLU, Keçiören kaymakamımız Uğur BULUT, Keçiören Belediye Başkanımız Mustafa AK, İl Milli Eğitim Müdürümüz Vefa BARDAKCI, Keçiören ilçe Milli Eğitim Müdürümüz Ayhan IŞIK ve Keçiören ilçemizin okul müdürleri, birçok özel okul kurucularının yanında sivil toplum kurucularının temsilcileri ve velilerimizin katılımıyla gerçekleşti.
Bizler Çağrı Öğretim Kurumları olarak 25 yıllık bir birikimin meyvelerini vermeye başladığı ve en son Çağrı İlkokulumuzla taçlandırdığımız eğitim-öğretim birimlerimiz; ilkokulumuzun yanında Anaokulu, Ortaokul, Anadolu-Fen Lisesi ile Türkiye’mize yeni değerler kazandırmaya devam edeceğiz.
            Milli ve manevi öğretilerimizin ilkeleri çerçevesinde yetiştirdiğimiz ülkemizin geleceği çocuklarımız, gençlerimiz yine bilgi ve birikimlerini bu topraklar için harcasın diye eğitimciliğin gereklerini sonuna kadar yerine getirmenin gayreti içindeyiz.
            Tam 25 yıldır, çeyrek asırdır her geçen gün kendimizle yarışıyor, önümüze yeni hedefler koyuyor, vizyon ve misyonumuzu geliştirmeye çalışıyoruz.
Memleket sevdalısı insanların vatanına milletine bağlı evlatlar yetiştirmek için taşın altına elimizi birlikte koyduğumuz günleri yaşıyoruz. Bu bağlamda
Bu asil millete borcumuz var. Her karışı şehitlerimizin kanlarıyla sulanmış bu vatanımıza ve ecdadımızın vasiyetine, mirasına sonuna kadar sahip çıkacak gençler yetiştirerek bu borcumuzu ödeme gayretinde olacağız.
Çağrı okulları aklını ve gönlünü başkalarına satan veya kiraya veren hiçbir fert yetiştirmeyen aksine aklını ve gönlünü bu ülke menfaatleri ve geleceği için kullanan fertler yetiştiren bir eğitim kurumudur.
Bizler 25 yıl öncesinden bugüne, hangi şartlarda olursa olsun aynı çizgide ve yerde durduğumuzu;  milletimize, devletimize sözde değil özde bağlı olduğumuzu bir kere daha bize güvenen eğitim sevdalılarıyla paylaşıyoruz.
Çağrı’mız var…
Tek vatan,
Tek devlet,
Tek bayrak,
Tek millet
anlayışıyla bizlere güvenmiş hiç kimseyi mahcup etmeyeceğiz.
Çağrı’mıza cevap verip bugün Çağrı İlkokulumuzun açılışımızı teşrif etmiş olan Milli Eğitim Bakanımız Sayın İsmet YILMAZ, Eski TBMM Başkanı ve Başbakan Yardımcımız Sayın Bülent ARINÇ, milletvekilimiz Nazım MAVİŞ, Müsteşar Yardımcımız Muammer YILDIZ, Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürü Kemal ŞAMLIOĞLU, Keçiören kaymakamımız Uğur BULUT, Keçiören belediye başkanımız Mustafa AK, İl Milli Eğitim Müdürümüz Vefa BARDAKCI, Keçiören ilçe Milli Eğitim Müdürümüz Ayhan IŞIK ve Keçiören ilçemizin okul müdürlerine birçok özel okul kurucularına sivil toplum kurucularının temsilcilerine ve velilerimize teşekkürü bir borç bilir, kalbi muhabbetlerimizi sunarız.
                                                                                                                                                                                                                                                                      ÖZEL ÇAĞRI OKULLARI