Çağrı Koleji’nde Bir Dilim Kuru Ekmek İle Bir Tas Tarhana Çorbası

IMG_7863

Özel Çağrı Okulları olarak kuruluşumuzdan bu yana toplum ve dünyamızın sorunlarına duyarsız kalmayıp bize emanet edilen öğrencilerimizin farkındalıklarını artırmak için ve en önemlisi de ülkemize sığınmış soğuk havada bir çadırın içerisinde bir tas sıcak çorbaya muhtaç Suriye’li kardeşlerimizin ve kimsesizlerin halini bir nebzede olsun hissetmek için yıllardır yaptığımız geleneksel hale gelen “BİR DİLİM KURU EKMEK İLE BİR TAS TARHANA ÇORBASI” etkinliğimizi okulumuz bahçesinden büyük bakır aş kazanı kurarak daha renkli hale getirdik. Etkinliğimize başta İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mustafa KILIÇGİL, Şube Müdürlerimizden Abdurrahman UZUNOĞLU, Oğuz YILMAZ ve çevre okullarımızın müdürleri katıldılar. Hem tüm katılımcılara hem de bu etkinlikte emeği geçen öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.