5-6-7. Sınıflarımızın Eğitim Kampları

2) 5-6.sınıflara Çam Otel’de Türkçe – Matematik Kampı:

4)7.sınıf Fen-Matematik Kampı:

5)İlim İrfan Kampı:

Çağrı gençliği Ecdadının izinde… Ortaokul öğrencilerimiz Asımın Nesli olduklarını bir kez daha gösteriyorlar. Karnelerini alan öğrencilerimiz Cuma namazıyla çıktıkları yolda tekbirlerle, dualarla kadim şehir Bursa’ya vardılar. Sohbetlerle, oyunlarla, Cemaatle kılınan namazlarla ve yapılan sohbetlerle öğrencilerimiz hem eğleniyorlar hemde öğreniyorlar. Cumartesi günü Tophanede metfun bulunan Atamız Osman Gazı ve Orhan Gaziyi ziyaret ettiler. Ardından Şehr-i Bursadaki Osmanlı Mührü olan Ulu Camide ikindi namazını kıldılar.. Sinema etkinliğiyle ve geleneksel oyunlarla günü sonlandırdılar.. İlim İrfan Kampımız ikinci gününde … Ulu Camide kılınan sabah namazıyla ile başlayan program, bir tarihe şahitlik etmiş olan Ulu Çınar gezisiyle devam etti. Sonra öğrencilerimiz sırasıyla Sultan I. Murad, Yıldırım Bayezid, Çelebi Mehmed, Emir Sultan, II. Murad ve Cem Sultan türbelerinde manevi havayı teneffüs ettiler. Böylece Kuruluş Dönemi Osmanlı padişahlarının hepsini ziyaret eden öğrencilerimiz, tarihe adını altın harflerle yazdıran ecdadımızın kahramanlıklarını aynelyakîn öğrendiler. Üniversitede eğitim gören abileriyle hasbihal ettiler. Yabancı öğrencilerin tecrübe ve nasihatleri öğrencilerimizin ufkunu açtı. Yurtta geçirilen son gece birbirinden eğlenceli oyunlarla ve şakalarla şenlendi.Ve İlim irfan kampımız son günü.. Sabah namazıyla beraber öğrencilerimiz heyecanla Uludağ yollarına düştüler. Teleferikle çıkarken öğrencilerimiz Cenab-ı Hakkın sanatlarını hayretle izlediler. Ve nihayet ulaştığımız Uludağ’da doyasıya eğlendiler. Böylece yeni dostluklarla ve unutulmayacak anılarla Ankara’ya doğru yolculuğumuz başladı.. Bu Kampımızda öğrencilerimizi yalnız bırakmakyan Okul Müdürümüz Kadir KAYA’ya, Türkçe Öğretmenimiz Hasan YAYLA’ya, Sosyal Bilgiler Öğretmenlerimiz Yücel AKBEY ve Enes YILMAZER’e teşekkür ederiz.