22. YOKSULLARLA DAYANIŞMA HAFTASI AÇILIŞ TÖRENİ

YOYAV’ın düzenlemiş olduğu 22. YOKSULLARLA DAYANIŞMA HAFTASI AÇILIŞ TÖRENİ Başbakan Prof. Dr. Sayın Ahmet DAVUTOĞLU’NUN Eşi Sayın Dr. Sayın Sare DAVUTOĞLU’NUN himayeleri ve katılımları ile gerçekleşmiştir, ayrıca törene Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İSLAM ve birçok seçkin davetliler katılmıştır. Bu törende okulumuz her yıl yapmış olduğu gibi bu yılda yoksullara yardım kampanyası dolayısıyla plaket ile ödüllendirildi, okulumuz adına plaketi Kurucu Genel Müdürümüz NURAN ALTUNBAŞ BAŞBAKANIMIZIN DEĞERLİ EŞLERİ SAYIN SARE DAVUTOĞLU’NUN ELİNDEN ALMIŞTIR. Bu yoksullara yardım kampanyasında emeği geçen, katkısı olan başta yönetim, idareci, öğretmenlerimiz , velilerimiz ve tüm öğrencilerimize teşekkür ederiz.